РЕСТАВРАЦІЯ ВАННИ біля УЖГОРОДА. Село ВЕЛИКІ ЛАЗИ

Цього разу я робив реставрацію чавунної ванни в селі Великі Лази (біля Ужгорода). За словами господарів це ще чешська ванна. Як ви можете побачити на відео, госпадарі переживали чи вдасться зробити реставрацію цієї ванни якісно. Чи вдасться зробити поверхню ванни гладкою. Господар переживає, а майстер спокійний, оскільки я знаю що все в кінцевому результаті вдасться зробити якісно і надійно. В мене бували і набагато гірші ванни, які мені доводилось шпаклювати декілька годин, але і з ними все було добре.

На цьому відео я не показую весь процес відновлення ванни. Якщо вам цікаво подивитись на весь процес реставрації ванни, тоді ви можете знайти моє відео за назвою “Як реставрувати ванну наливним акрилом. Повна відео-інструкція”. Багато хто після перегляду цього відео робив реставрацію ванни своїми руками.

Це була друга ванна, яку я реставрував того дня. Перша ванна, яку я робив в першій половині дня, знаходилась по вул. Божук, 6 в Ужгороді. На даний час я проживаю в Івано-Франківську, і приїзджаю в Ужгород робити ванни тільки якщо є 2 — 3 замовлення. Тобто мені телефонує людина, каже що хоче реставрувати ванну в Ужгороді, я записую її, і коли з`являється ще один заказ, тоді ми узгоджуємо дату, і я приїзджаю.

Завдяки сучасній технології “Наливна Ванна” вдається за короткий період практично будь яку стару ванну перетворити на нову. Серед інших технологій по реставрації цей спосіб вже впродовж багатьох років залишається лідером на ринку послуг. Тільки подумайте, всього за 3-4 години вашу стару чугунку (або навіть залізну ванну) можна повністю відновити. І мало хто зможе пізніше сказати що це не нова ванна.

Цого разу я робив красиву ванну із заокругленними бортами. Такі ванни зазвичай мають дещо більший розмір аніж стандартні. Тільки уявіть скільки коштує така нова ванна у магазині!! Ціна за реставрацію в рази нища за покупку нової ванни, і при цьому якість залишається практично тією самою, а в деяких випадках навіть кращою за нові ванни.
РЕСТАВРАЦІЯ ВАНН УЖГОРОД

РЕСТАВРАЦІЯ ВАНН УЖГОРОД (1)

РЕСТАВРАЦІЯ ВАНН УЖГОРОД (2)

РЕСТАВРАЦІЯ ВАНН УЖГОРОД (3)

РЕСТАВРАЦІЯ ВАНН УЖГОРОД (4)

РЕСТАВРАЦІЯ ВАНН УЖГОРОД (5)